tisdag 12 november 2013

Cecilie Skog
Var och lyssnade på Cecilie Skog på Alewalds idag med Sussi. Grymt inspirerande. Första gången jag hörde om henne var egentligen i sneakpeaken till "the Summit". Sen var vi och såg den för någon månad sen och fick lite mer inblick i det som skedde på K2 2008 när hennes man Rolf försvann i ett snöskred.

Idag berättade hon om bla det men mer om hennes turer till nord och sydpolen, varför man gör det, vad man funderar på, hur jobbigt det är osv. Väldigt kul och höra och man fick en annan insikt i hur den färden är. Har tidigare läst om tex skinnarmo när han gjort det men inte alls varit intresserad. Nu tändes en liten nyfikenhet.

Men allt tar ju så mycket tid. Har bara en endaste lite kombinerad is och alpinklättringsresa planerad 2014. Hinner inte mer med tanke på Kalmar och andra tävlingar. Kanske blir 2015 året då dessa aktiviteter ges lite mer utrymme. Måste gå på mer sånt här med Susi. Även hon tyckte det var en väldigt inspirerande kväll men vi är nog på lite olika plan fortfarande :)
Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar