torsdag 15 augusti 2013

På plats i Kalmar tillslut


Startade dagen med kaffe, omelett och yoghurt medan Sussi var ute och sprang för att sedan åka mot Kalmar via kallhäll. Inte helt rätt väg men det finns en bra naprapat där som Sussi var hos. Kom iväg vid 11.15 och framme 17.30. Allt tar alltid mer tid än man tänkt. Snabbt slänga in alla grejet och cyklar på hotellet för att skynda ner till registreringen som stängde 18. Håll utkik efter nummer 670.
18 var även det obligatoriska preracemötet. Mötet var i en stor tennishall som var knökfull med triatleter. Träffade på en från vätterngruppen bla och såg några man kände igen. Men när speakern frågade om det var många som körde IM för första gången var detta majoriteten. Mötet var givande, det ända jag fortfarande inte vet är om man får springa utanför banan och urinera eller om det ger varning. Får försöka ta reda på det imorgon.
I påsen, eller bagen ska jag säga, fanns startnummer med namn, fint, Simmössa, påse för cykelsaker, påse för löpgrejer samt en påse för överdragssaker och grejer man vill ha efteråt. Imorgon är det incheckning av cykel och påsar och sen ska vi till kosta boda och äta. Ska försöka ta en löprunda antingen på morgonen eller eftermiddagen och reka langningspointsen där jag förhoppningsvis kommer ha Sussi och renklämmor.
- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar