onsdag 18 juni 2014

Intrycken från vättern har börjat sjunka in, då är det dags att ladda om

Var till en början besviken. Vi var 3 som fick 7.00 istället för 6.59. Det är inte stor tidsskillnad men det är ändå två helt olika saker. Men teamet kom in under 7 och teamet klarade målet. Läst en del bloggar från andra i Conti och vi har också haft diskussioner i facebookgruppen. Hur kunde det gå så fel. En sak var väl att det kom in andra cyklister, bla Håkan Persson, cykelcitys grundare som på sin blogg säger att "då for många conti åkare som yra höns och det blev luckor till höger och vänster" i vinden. Han skriver underhållande och är erkänt duktig cyklist men då kunde ju dom kört i sin 6-mannagrupp. Jaja. Rasmus henning blir intervjuad efter målgång och tyckte iaf conti var bra.

Idag var jag och sussi i Hellas och simmade. Blev 45 min i det 18gradiga vattnet. Hur fan ska det då kännas i vansbro? Både fötter och händer kändes bortdomnade efteråt trots att det inte kändes så kallt när man väl var i. Konstig känsla. Sussi simmade på bra. I pool brukar jag vara lite snabbare men nu var det jämt. Hoppas det är hon som är snabbare med våtdräkt och inte jag som är långsammare.

Human ambition hade träning samtidigt. Misstänker att de körde betydligt längre pass men man måste ju börja försiktigt. Första passet i både sjö och våtdräkt men ska försöka få in 4 till innan Vansbro triathlon nästa helg. Nu är det full triathlonsatsning fram till 16 augusti.
- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar