onsdag 30 juli 2014

Medans vissa latar sig...Nästan så det ekar på jobbet, måste vara 80% som är lediga. Eller kanske kör dom the Swedbank way, new ways of working, och jobbar hemifrån. Men nån måste ju hålla ställningarna och egentligen är det lika bra att jobba när man har dessa mängd/kvalitetsveckor. Semester innebär alltför stor chans till vidlyftiga kvällar med Sangria och öl.


Men om vi ska fokusera på träningen känns det här faktiskt ganska bra nu. Farterna på cykeln finns där, energin kanske funkar, hastigheten och uthålligheten i löpningen är betydligt bättre än förra året. Sedan förra veckan har jag kört med terrible Tuesdays/Micke och Lars. Båda goda för 9.30ish på förra årets Kalmar vilket gett grymt bra sparring och även möjlighet att kunna jämföra lite. Kört tempopass på 280 watt och långpannor som snittat +210. 15-timmarsveckor som är hårda men förhoppningsvis ger mig den där sista boosten när taperingen startar. 

Har även fått låna ett diskhjul av Simon från norska Unaas, så uppsättningen om det inte blåser storm kommer vara Unaas bak och Zipp 808 fram. Snart kommer jag inte ha några ursäkter om det skiter sig totalt…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar