söndag 10 juni 2012

Sista passet innan vättern - nu börjar uppladdningen

Igår var sista cyklingen innan Vättern. Planen var en lite längre runda samt inte den vanliga ute på Färingsö. Vi skulle prova ny mark och hade fått en rekommendation om att prova Hallunda/Alby/Södertäljekrokarna, rundan som vi hade fått visad var ca 5 mil om man startade i Fittja + de ca 4 milen till och från Färjan. Ännu hade vi inte bestämt riktigt hur långt vi hade tänkt cykla utan skulle känna lite hur det kändes.
Vila redan efter 2 mil och laddar på depåerna.

I södertäljde blev det kebabstopp då vår tänkta runda egentligen vända här och det var lagom tid för lunch. Dock kände vi att det nog skulle bli lite kort om vi vände och att vi då, som vanligt, skulle åka ut till Färingsö vilket vi inte ville. Upp med telefonen och börja reka rundor i närheten såg vi att Mariefred inte var så långt bort. Sagt och gjort - mot Mariefred för fika. Nånstans vid Nykvarn mötte vi säkert 20pers från SubXX som gav glada tillrop så då man var tvungen att cykla på lite snabbare.



Blåbärspajen i Mariefred kostade som hela kebablunchen men värda sina pengar. Om vi hade haft lite otur med vädret i början av dagen hade vi desto bättre på vägen hem. Totalt blev det ca 17 mil och jag ser nu fram emot Vättern.

Kommer köra ett joggpass med hofet imorgon för att sedan vila resten av veckan. På onsdag börjar jag med lite extra kolisar och hoppas vara på topp lördag kl 05.36 när vår grupp startar. Lycka till alla ni som ska köra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar