tisdag 12 augusti 2014

The great master plan

Nu inväntar jag mest att det ska bli lördag. Träningen tar i princip ingen tid i anspråk, istället underhåller vi oss med serien the Killing där hemma. Formen kan jag inte klaga på. Ska jag vara ärlig har den nog aldrig varit bättre. Men nerverna börjar komma ändå.

Hämtade hjulen vi ska låna igår. En Unaas disc och ett par Fast Forward som Sussi ska ha. Fram blir det Zipp 808 för mig men tar även med bakhjulet om det skulle visa sig blåsa ordentligt. Just in case, om det blåser riktigt mycket, tar vi med mina Dura Ace C35 som Sussi kan ha då. Snabbt räknat kommer vi ha hjul med oss till ett nypris på ca 50.000. Säg inget.

Har också fått leverans från Milebreaker med massa gourmet stuff. Liquids, gels, bars och GT tabletter. Vad mer kan man önska? Ca 330 kallisar/timme på cyklingen och sedan lite mindre på löpningen eftersom jag inte tycks ha någon som kan langa. Fan. Det är det jag kommer skylla på om det inte går min väg.


Planen är enkel. Jag simmar på 1.10. Sen växlar jag fort som fasen eftersom jag inte lyckades simma på riktigt 1.10. På cyklingen börjar jag med att äta lite av ovan nämnda godsaker och ställer in effekten på 230watt. Går allt enligt plan är jag tillbaka i Kalmar 4.50-5.10h senare. Är det närmre 5.10 måste jag växla fort igen. Ut på löpningen tar jag med mig 4 liquids och startar i 4.30-tempo. Efter detta är det inte längre nån ide att försöka planera utan antingen håller det eller så är jag körd i botten. Time will tell

En disc och race suit på detta så har ni lördagens spektakel

2 kommentarer:

  1. Ska bli intressant detta. Sugen på att anmäla mig till nästa år, men i år blir det bara en halv - Tjörn Triathlon. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Ja tycker du Tjörn är rolig tycker jag absolut du ska köra en hel. Tjörn var faktiskt min första halv-IM också. Gillar den banan, det är fint där. Och verkar ju som att du fått till bra med träning så det kommer gå galant. Kör bara inte för hårt på cykeln så du inte får ut din potential på löpning. Det är där det avgörs!

    SvaraRadera