torsdag 19 september 2013

Långa kuperade intervaller

4x2000 var vad som stod på schemat. Mötte upp Ösen 18.30 i Ursvik för att köra extremen ett varv, dvs 1,5mil. Körde den även i söndags och den är rolig men tung. Tar ganska fint på vaderna. Började med en uppvärmning på 2,6km för att sedan påbörja intervallerna med 3min joggvila mellan.

Första gick i 4.11-tempo. Tanken var att köra snabbare än tävlingstempo på LL. Pulsen hamnade på ca 180 eller ca 90%. Andra något långsammare på 4.19 följt av 4.16 och 4.42. Går dock ej att jämföra då man får mer backar i vissa. Och sista var så mörkt att man inte vågade köra på för risken att ramla på rötter/stenar etc. Hade mina speedcross som kändes som ett bra val. Ordentligt lerigt och halt påmsina ställen.

Efter joggen bar det av till upplands väsby där jag skulle köpa likadan sadel som Sussi köpte för ett tag sedan. Hade hittat en ISM Adamo racing för 900 så det var ett givet köp. Fick vänta några minuter på Håkan innan han kom då han precis kört ett simpass med upplands väsby triathlon men lillgrabben bjöd in oss undertiden vi väntade. Håkan kom så småningom, mycket trevlig och hann prata om både ditten och datten. Bla att klubben vuxit från 40 till 120 på bara några år. När vi var ute i garaget för att hämta sadeln hängde där ett gäng hojar i olika storlekar. Visade sig att alla 3 sönder i varierande ung ålder också höll på med triathlon. En cykel saknades dock i garaget för den var på service. Det var fruns tempohoj som var inne på en sista service innan hawaii, hon hade kvalat in på Ironman Bolton i UK. Grym familj!


- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar