onsdag 19 november 2014

Invalid innebär ofrivillig vila

Offseason, varför inte köra lite styrka? Marklyft är manligt även om 40kg kanske inte är lika coolt. Men det räckte för att ryggen skulle misstycka. Lägg på lite löpning och sedan bära gips och 120cm OSB-skivor så är ryggproblemen ett faktum. I vanliga fall brukar det räcka med ett besök hos naprapaten så är jag back in business. Men inte nu. Har varit där 3 gånger och kan ändå inte knyta skorna utom på fyllan. Känner mig som 100år och man inser hur skör man är och även vad glad man ska vara att man faktiskt kan röra sig i vanliga fall.

Imorgon ska jag till Dr Farell Carter får att få en opinion av någon som inte är naprapat. Börjat noja mig att det är nått värre denna gång. Får man magnetröntgen om man gnyr lite?

Invaliditeten innebar även att jag missade klubbdagen för 10000m. Fick agera tidtagare när de andra körde beermile vilket sög men köndes också lite skönt när man såg de andra trycka Brooklyn. Dumt att förstöra ett gott öl.

Daniel vann på 8.20.34 och hade faktiskt helt ok tid på sista varvet, 68s. Nussi hack i häl men kunde inte sätta in någon spurt. Spy innebär extravarv så kanske därför han körde reserverat.


Well done boys. Nästa år ska jag göra allt för ge Daniel en match.
Blev en rejäl utskjutning efteråt ändå vilket höll i sig till måndagen. Det har jag inte saknat men jag hade i varje fall inget långpass inplanerat. Oskar låg på samma nivå som oss andra men valde ändå att bränna av en 26km på söndagen. SnyggtPosted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar